7 de maig 2012

VEA I BADIA VENCEN EN EL XI TROFEU CIUTAT DE LLEIDA


Un total de120 participants van disputar la competició sota la fórmula stableford individual handicap al Raimat Golf Club.

Gerard Vea, en handicap general masculí, i Ana M. Badia, en general femení van ser els guanyadors de l'onzena edició del Trofeu Ciutat de Lleida que es va disputar el passat diumenge, al camp del Raimat Golf Club. La segona posició en categoria masculina va ser per Xavier Tarrés i la tercera per Pere Tena. En femenina, la segona classificada va ser Magda Altisent, seguida de M. Carmen Panadés que va ser tercera. En sènior indistinta el triomf va ser per Pepa Puigdevall i els premis especials es van repartir entre Isabel Gómez, bola més propera al forat 4, i Ángel Rodríguez que va realitzar el    drive més llarg en el forat 5. Fotografia del president del RGC, Josep Ramon Gabás, i del regidor d’esports Txema Alonso.

El trofeu Ciutat de Lleida va reunir a 120 participants que van jugar sota la fórmula stableford individual handicap. El torneig va comptar amb l'assistència de regidor d'esports de la Paeria Chema Alonso que, acompanyat pel president del Raimat, Josep Ramon Gabás, va presenciar el desenvolupament de la competició. Els premis d'aquesta competició es lliuraran a finals d'any en el transcurs de la Festa Social Anual.

Classificacions

General Handicap Masculí
1r Gerard Vea 42 punts
2n Xavier Tarrés 40 punts
3r Pere Tena 39 punts

General Handicap Femenina
1a Ana M. Badia 34 punts
2a Magda Altisent 34 punts
3a M. Carmen Panadés 33 punts

Sènior indistinta
1a Pepa Puigdevall 38 punts

Bola més propera Forat 4
Isabel Gómez 1.40 m.

Drive més Llarg Forat 5
Ángel Rodríguez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada