6 de maig 2012

EL LLEIDA ESPORTIU GUANYA IN EXTREMIS PERÒ DIU ADÉU ALS PLAY-OFF


Els d’Emili Vicente guanyen un partit èpic (2-3) al filial del Real Zaragoza amb un gol de Pere Milla al 93’,  però la resta de resultats de la jornada fa que no sigui suficient per classificar-se per la promoció d’ascens.


L’equip Blau ha aconseguit una meritòria victòria a la capital aragonesa enfront del filial del Real Zaragoza per 2-3, en un matx on els visitants han gaudit de superioritat numèrica durant més de mig partit. Genís Soldevila ha avançat als d’Emili Vicente al minut 34, i amb aquest marcador hem marxat a la mitja part. A la reanudació, Carreño ha aconseguit empatar en el primer xut del Zaragoza B en tota la segona part al 71, però Asier Eizagirre li ha tornat l’avantatge cinc minuts després als de la capital del Segrià. Una nova errada en defensa, ha donat l’oportunitat als de Saragossa d’empatar el partit a 2 al minut 86, però Pere Milla, en l’última jugada del partit, ha pujat els 3 punts a l’autocar de tornada a Lleida.

Aquesta jornada, tot i la victòria, deixa al Lleida Esportiu sense cap possibilitat d’accedir als Play-Off, ja que queda 7è amb 59 punts, on hauria de guanyar la setmana que ve al Camp d’Esports a l’Orihuela i esperar la derrota dels seus rivals, però el Llagostera compta amb els 3 punts de l’última jornada que sumarà automàticament, ja que el seu rival hauria estat l’Sporting Mahonés. Per la seva part, el Real Zaragoza B, queda cinquè per la cua i es mantindrà en posició de Promoció per la permanència a Segona B passi el que passi a la darrera jornada de Lliga.

Real Zaragoza  B: Alcolea; San Román, González, Fornies, Rico; Benítez (Montero, 80’), Mateu, Fernández (Garcia, 56’), Martínez; Nierga (Sergi, 43’) i Carreño.

Lleida Esportiu: Víctor Ibáñez; Barreda, Jerson, Pau, Verdú; Massana, Jaume; Genís Soldevila (Juanma, 60’), Jorge Giménez (David Giménez, 80’), Asier; Imaz (Pere Milla, 68’)

Àrbitre: Leo Ollo. Ha ensenyat targeta groga als locals Rico (18’ i 36’) i Fornies (54’) i als visitants Barreda (26’), Massana (44’), Genís (60’) i Pau Bosch (82’ i 90’). Ha expulsat per doble amonestació al local Rico (36’) i al visitant Pau Bosch (90’).

Gols: 0-1, Genís Soldevila (34’); 1-1, Carreño (72’); 1-2, Asier (76’); 2-2, Carreño, (85’); 2-3, Pere Milla (94’).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada