28 de maig 2012

EL CENG BÀSQUET D'ARTESA DE SEGRE CELEBRA LA FESTA DE FINAL DE TEMPORADA


Unes 160 persones, entre jugadors i famílies, van participar a la caminada i el sopar de germanor del club de les terres lleidatanes.

Imatge de la caminada popular / Ajuntament d'Artesa de Segre
El club de bàsquet del Centre Excursionista Nova Gent (CENG) d'Artesa de Segre va celebrar el dissabte dia 26 de maig la festa de final de temporada, una celebració consolidada que ha mantingut el format en els darrers anys. La trobada comença amb una caminada popular a quarts de nou del vespre, que recorre diferents indrets de les hortes d'Artesa i rodalies, i culmina amb un sopar popular al pavelló poliesportiu. A més, a continuació es va projectar la pel·lícula Coach Carter i es va fer ball amb DJ's. L'acte va congregar unes 160 persones.

A l'acte de final de temporada hi assisteixen tant els jugadors i jugadores de les diferents categories, des d'escola fins a sèniors, com les respectives famílies. La trobada posa punt i final a les activitats del club fins al setembre, quan es reprendrà la nova temporada.

Per motius organitzatius, la celebració d'enguany no va comptar amb el dinar de germanor del dia següent, diumenge. No obstant, aprofitant la coincidència amb la final de la Copa del Rei de Futbol el dia abans, divendres, es va organitzar un sopar de germanor previ a la festa al qual van assistir més de 150 persones. Aquesta cita estava oberta a tota la població i es va poder veure el partit amb una pantalla gegant i es fa oferir servei de bar i entrepans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada