19 de maig 2012

EL DKV BORGES VALL CEDEIX LA SEVA CORONA DE CAMPIÓ (1-3).


L’equip lleidatà no ha pogut allargar més la Lliga i el CajaSur Priego es converteix en el millor equip de la Superdivisió de Tennis Taula per primera vegada.  

Imatge d'un partit d'aquesta temporada / Foto: Toni Boldú
Finalment no ha pogut ser. El Cajasur Priergo s’ha proclamat campió de la Superdivisió de Tennis Taula al guanyar a casa del DKV Borges Vall.  L’equip lleidatà ha jugat un partit amb molts errors i no ha pogut fer res per allargar la Lliga. Els andalusos s’han emportat el partit per un marcador global d'1 set a 3, i sumen d'aquesta manera el seu primer campionat domèstic. L’Espanyol Carlos Machado ha sigut el jugador més decisiu al guanyar els seus dos partits.

El primer partit ha enfrontat a Marc Duran i Carlos Machado. En tots els parcials s’ha vist la superioritat del jugador del CajaSur Priego, actual campió d’Espanya. Sense problemes, el visitant ha sumat el primer punt per als andalusos. Els parcials han sigut 2-11, 3-11 i 2-11 favorables a Machado. (0-1)

El segon partit ha enfrontat a dues màquines del Tennis Taula. El número u del DKV Borges, Hu bin, s’ha enfrontat a Zhi Wen He, més conegut com a 'Juanito'. El partit ha sigut molt igualat en tots els sentits. Bin s’ha imposat al primer parcial per 11 a 8, però el jugador visitant ha capgirat el marcador guanyant els dos següents parcials per 10 a 12 i 6 a 11. Finalment, i no sense patiment, el jugador del DKV Borges ha rubricat l’empat al marcador global guanyant el quart i cinquè parcial per 11 a 6 i 14 a 12. (1-1)

Amb empat al marcador, Oriol Monzó s’ha enfrontat a Enio Mendes. El partit ha sigut molt semblant al primer de la tarda. El jugador portuguès del CajaSur Priego s’ha emportat el punt per la via ràpida amb uns parcials de 9 a 11, 7 a 11 i 5 a 11. (1-2)

A l’últim partit, Hu bin no ha pogut amb Carlos Machado. El partit ha començat bé per al jugador local, que s’ha imposat al primer parcial 11 a 5. A partir d’aquest moment, el jugador vistant ha començat a fer cops guanyador i a minar la moral del seu contrincant. Finalment, Machado ha guanyat tres parcials seguits (4-11, 8-11 i 8-11) per aconseguir el punt que ha fet campions als andalusos. (1-3)

El DKV ha cedit la seua corna al seu pavelló. Amb tot resolt, s’espera una última jornada de tràmit a Cartagena el dissabte vinent.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada