22 de maig 2012

EL LLEIDA LLISTA BLAVA FA L'ENTRADA GRATUÏTA PEL PARTIT DE DIUMENGE A CASA DAVANT L’ÓRDENES


L’equip dirigit per Albert Folguera es juga l’ascens a l’OK Lliga i, per aquest motiu, el club no posarà cap barrera per a que tothom pugui anar a l’Onze de Setembre a animar.

Gran iniciativa del Lleida Llista Blava. Des del club, han anunciat aquest matí que l’entrada per al partit de diumenge, que pot ser decisiu per ascendir a l’Ok Lliga, serà gratuïta per a tothom. Amb aquesta decisió, l’entitat pretén emplenar l’Onze de Setembre per a que recolzi al seu equip en aquesta lluita aferrissada amb l’Alcobendas, cinquè a només dos punts dels lleidatans. A falta de dues jornades, es a dir, sis punts, l’equip dirigit per Albert Folguera depèn de si mateix.

Aquest cap de setmana, el partit dels llistats coincideix amb l’Aplec del Cargol a Lleida. Per aquesta situació, l’entitat lleidatana es va ficar en contacte amb l’Órdenes per jugar el partit dissabte a les 18 hores. Els gallecs, en canvi, es van negar a canviar el dia del partit per la programació dels vols que ja tenien feta per vindre a la capital del Segrià. El partit, doncs, queda establert com en el moment inicial, diumenge a les 12 hores. Des de l’entitat pensen que l’Aplec ha de sumar i no pas restar. Per aquest motiu, el Llista s’està ficant en contacte amb l’organització de la festa lleidatana per incentivar als penyistes a assistir a l’Onze de Setembre.

Si l’Alcobendas, màxim rival dels llistats per ascendir, perd el seu partit dissabte a la difícil pista del Manlleu, els lleidatans, guanyant diumenge a l’Órdenes, serien equip d’OK Lliga. En canvi, si els dos conjunts aconsegueixen la victòria o encaixen una derrota, l’ascens es resoldria a l’última jornada, on el Llista té que viatjar a Oviedo i l’Alcobendas rep a casa al Cerceda. A més, una relliscada dels dos conjunts donaria vida al Mataró, equip que segueix  als dos favorits per ascendir a la màxima categoria de l’hoquei estatal.

No cal dir res més, el Llista es juga diumenge un partit clau per assegurar del tot o, atansar-se molt, a l’OK Lliga.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada