26 de maig 2012

EL DKV BORGES VALL ACONSEGUEIX LA SEGONA POSICIÓ A LA SUPERDIVISIÓ MASCULINA DE TENNIS TAULA (1-3)


El conjunt lleidatà ha guanyat a l’Ucam-Floymape Cartagena a l’última jornada de lliga i, d’aquesta manera, s’assegura el subcampionat i la plaça europea per l’any vinent.

Imatge dels components de l'equip lleidatà / Foto: Toni Boldú
Partit de tràmit el que ha disputat aquest matí el DKV Borges Vall a la pista del Cartagena per tancar el campionat. El conjunt lleidatà, que va perdre la lliga a casa davant el CajaSur Priego la passada setmana, ha jugat un matx molt plàcid amb l’únic al·licient d’aconseguir el subcampionat de lliga i quedar per damunt del San Sebastian de los Reyes.

Parlant de l’enfrontament, José Antonio Montalbán ha obert l’última jornada amb Hu Bin. El jugador del DKV Borges, dolgut per perdre el definitiu punt la setmana passada davant de Carlos Machado, ha sortit com un cicló. Literalment, es podria dir que Bin ha esborrat de la pista al seu contrincant  i, ràpidament, s’ha emportat el primer punt per 0 a 3. (0-1)

El segon partit a enfrontat al número u del Cartagena, Wang Jianan, amb el català Marc Duran. Sens dubte, ha sigut el duel més apassionant dels quatre que s’han disputat. El jugador local s’ha acabat imposant per 3 a 2, però cada joc ha sigut molt igualat. La millor eficàcia del jugador del Cartagena ha desequilibrat el matx. (1-1)

Amb empat al marcador, Oriol Monzó s’ha pogut refer del mal partit de l’anterior jornada davant de Julian García. El jugador del DKV Borges ha estat en tot moment molt concentrat, i ha pogut mantenir una línea que el jugador local no ha pogut seguir en cap moment. Monzó s’ha emportat el punt per la via ràpida (0-3). (1-2)

Sense temps a descansar, s’han enfrontat els dos millors jugadors de cada conjunt. Per una banda,  Wang Jianan i, per l’altra, Hu Bin. Aquest duel s’esperava que fos més equilibrat, però el jugador del DKV Borges Vall ha forçat la maquinaria per aconseguir el punt de la victòria per un contundent 0 a 3. (1-3)

Amb aquesta victòria, l’equip lleidatà s’assegura la segona plaça de la Superdivisió Masculina i queda per sobre del seu perseguidor, el San Sebastian de los Reyes. Aquesta temporada, el DKV Borges Vall no ha sabut demostrar el seu gran potencial i ha perdut els partits contra rivals directes. L’any vinent, els garriguencs tindran que ficar-se les piles per tornar a regnar al Tennis Taula estatal i quedar en millor posició en competició europea.  

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada