16 de maig 2012

EL LÍDER PATEIX A CASA DEL CUER

La jornada 31 del grup 14 de 3ª catalana va estar a punt d’acabar amb ensurt pel líder.

El Miralcamp, que desprès de 31ª jornades només ha perdut dos partits, va estar apunt de perdre la primera plaça en un vibrant partit, en el que finalment va aconseguir imposar-se al cuer de la classificació, el Palau d’Anglesola, per 3 gols a 4. El partit va tenir lloc al Municipal de Palau d’Anglesola i va tenir una bona acollida per part del públic tant local com visitant.

Imatge d'arxiu del partit d'anada. Foto de Miquel Romà.
Només començar  el matx, el Miralcamp va fer pujar el primer gol al marcador gràcies a una bona passada de de Villalba a l’esquena de la defensa, que Tarek Machachi rematava amb encert. El partit començava bé pels visitants, que necessitaven la victòria com l’aigua, en un derbi que se’ls complicaria per moments. Desprès de dos jugades desafortunades, Mohammed va aconseguir capgirar el marcador; primer va empatar al minut 9 i va marcar el seu segon gol de la tarda al minut 34 de la primera part. El Miralcamp va reaccionar abans del descans i va tornar a donar la volta al resultat. Primer Serrano rematava amb el cap una bona centrada de Cristian des de la banda (minut 42) i desprès Malavé marcava el 2 a 3 des del punt de penal, fent el seu primer gol de la temporada (minut 44). El local Santaularia va ser expulsat al minut 44 desprès de dos targetes grogues consecutives. Es va arribar al descans amb 5 gols i amb la sensació de que es veuria una segona part interessant.

Imatge d'arxiu del partit d'anada.
 L'autor del gol de la victòria, Borda. Foto de Miquel Romà.
 I així va ser quan, a la represa, Civit empatava el partit en una jugada on els visitants no van aconseguir treure la pilota de la seva àrea a temps. El Miralcamp no trobava la fluïdesa del seu joc habitual i el Palau intentava sorprendre al líder al contracop i va donar algun que altre ensurt a la porteria d’Eduard, que va resoldre amb encert les poques arribades del Palau. El temps es tirava a sobre dels dos conjunts, que creien amb la victòria, però el domini del joc va anar caient poc a poc cap al costat dels visitants, que amb l’ajuda dels canvis van tenir varies arribades per banda a la recta final del partit. Desprès d’una bona combinació dels recanvis del Miralcamp, Borda va aconseguir el gol definitiu amb una bona vaselina davant del porter (minut 80). Desprès del gol, el líder va portar el partit al seu terreny i res va poder fer el Palau per empatar.

Els tres punts van acabar caient doncs de part del Miralcamp, que si guanya el següent partit contra el penúltim classificat, Ribera d’Ondar, podrà celebrar l’històric ascens a segona catalana, davant de la seva afició.

Igual d’encarat te l’ascens el Bellcairenc desprès de la seva victòria per un gol a quatre davant del Vallfogona de Balaguer. El Tàrrega, per la seva part, no va fallar contra el Ribera d’Ondara i va emportar-se els tres punt necessaris si vol continuar optant a un ascens que té molt complicat, ja que si el Miralcamp treu tres punts dels últims tres enfrontaments i el Bellcairenc en treu quatre, no podrà fer res per evitar quedar-se un any més a tercera catalana.

Per la part baixa de la classificació queden Oliana, Ribera d’Ondara i Palau d’Anglesola que es veuen definitivament a quarta catalana. L’únic dels tres que pot salvar-se és l’Oliana, que es troba a cinc punts d’un Sant Guim que sembla molt relaxat tot i trobar-se a 16 punts del Vallfogona de Balaguer, equip que el precedeix a la taula classificatòria.

La classificació podeu consultar-la en el següent enllaç de la FCF (Federació Catalana de Futbol):