18 de maig 2012

CRAVIOTTO PARTICIPARÀ ALS JOCS OLÍMPICS DE LONDRES


Malgrat no aconseguir la plaça competint, el lleidatà competirà a la categoria de K-1 200 gràcies a la reassignació de places de la Federació Internacional de Piragüisme.

Saúl Craviotto / RFEP
Per fi s’ha  complert el que ahir era una notícia certa, però no confirmada. La Federació Internacional de Piragüisme (ICF) inclourà a Saúl Craviotto a la categoria de K-1 200 entre els palistes participants a Londres. Amb aquests, el lleidatà participarà en els seus segons Jocs Olímpics malgrat no classificar-se en cap de les dues categories en les que hi participava. Craviotto no ha sigut l’únic beneficiat. Paco Cubelos també anirà als Jocs a la categoria de K-1 1.000 metres. 

Encara que Espanya no va poder adjudicar-se cap de les set places en disputa en el preolímpic continental que va finalitzar ahir a Poznan (Polònia), seguint els criteris de redistribució de places per països de la ICF i una vegada coneguts tots els resultats, Espanya s'ha guanyat el dret de competir en K-1 200 i 1.000 metres.


Malgrat la revisió de places de la ICF, la nota més negativa és l'absència dels actuals campions olímpics de K-2 500, Saúl Craviotto i Carlos Pérez Rial, que no van poder aconseguir la classificació després de finalitzar últims en la final de K-2 200 metres, ja que l'onatge els va desequilibrar quan lluitaven pel triomf mancant 30 metres per arribar a la línia de meta.  

El lleidatà va afirmar sentir “una gran alliberació psicològica” i va confirmar que “haig de començar a entrenar des de ja, queden menys de dos mesos per a Londres, i sé que per aconseguir el que he aconseguit només val entrenar, entrenar i entrenar: no cap una altra solució".

Espanya sumarà així un total de vuit places olímpiques per als Jocs de Londres. Curiosament totes les embarcacions espanyoles que participaran a la capital britànica seran individuals.

En Aigües Tranquil·les David Cal en C-1 1.000, Alfonso Benavides en C-1 200, Teresa Portela en K-1 200 i ara sumen els seus noms Paco Cubelos en K-1 1.000 i Saúl Craviotto en K-1 200. A aquesta llista caldria sumar els tres palistes espanyols d'Eslàlom Olímpic: Ander Elosegi en C-1, Samuel Hernanz en K-1 i Maialen Chourraut en K-1.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada