7 de maig 2012

JESÚS IMAZ ES PERDRÀ L’ÚLTIM PARTIT DE LLIGA PER LESIÓ


El jugador es va lesionar en el partit de diumenge contra el Real Saragossa B i romandrà tres setmanes fora dels terrenys de joc. 


El jugador del Lleida Esportiu, Jesús Imaz, pateix “una contusió severa a nivell de soli de la cama esquerra”, segons ha informat el cap dels serveis mèdics del club blau, Xavier Peirau. El jove del planter, que va ser renovat la passada setmana, es va lesionar en el partit d’aquest diumenge al camp del Real Saragossa B. Imaz no va poder continuar el matx i el tècnic, Emili Vicente, el va haver de substituir. Segons el doctor, “el pronòstic és de 3 setmanes” i, per tant, es perdrà l’últim partit de la present temporada.

D’altra banda, l’equip de la Terra Ferma ha decidit convidar a diverses escoles de la capital del Segrià en l’últim partit de lliga que jugaran els blaus al Camp d’Esports contra l’Orihuela el proper diumenge dia 13 de maig a partir de les 18:00 hores. Amb aquesta iniciativa, l’entitat lleidatana pretén obrir les seues portes als aficionats més joves dels centres escolars de la ciutat, al mateix temps que apropar vincles amb el club esportiu.

Els escolars assistiran a la grada del Camp d’Esports vestits amb el xandall distintiu de la seua escola. D’aquesta manera es pretén donar més color a l’estadi. Per la seua banda, els directors i directores que vinguin al partit, s’asseuran a la llotja presidencial en representació de l’escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada