13 de maig 2012

UNA NOVA DERROTA DEL LLEIDA ESPORTIU ELS DEIXA A LA 7ª POSICIÓ


Els d’Emili Vicente no són capaços de materialitzar les oportunitats i es veuen superats per l’Orihuela.

A l’últim partit de la temporada, que ha comptat amb una meitat per a cada equip, Emili Vicente ha optat per les rotacions, alienant a Juanma en banda esquerra i Saife acompanyant Asier en la punta d'atac. La primera part ha estat, encara que sense gaires ocasions, dominada per l’equip alacantí, que aprofitant-se d’una jugada individual del seu extrem, Danso, al minut 26, s’ha avançat al marcador. El Lleida no ha tingut gairebé cap apropament a la porteria de Unai Alba en els primers 45 minuts de joc, però en la primera opció, una jugada de Juanma per banda esquerra ha acabat amb un remat de cap David Giménez al travesser i un posterior remat que ha significat l’empat a un gol just abans d’arribar al descans.

Ja en la segona part, amb l’entrada de Jorge Giménez per un lluitador Saife, el partit s’ha capgirat totalment, amb el Lleida comptant amb les oportunitats més clares i amb un domini territorial. Però just quan menys ho mereixia l’Orihuela, el lateral Álex García ha deixat a Verdú en evidència i la seva passada ha estat rematada per Miguel Ángel, amb el tacó, al fons de la porteria de Víctor Ibáñez a 5 minuts del final. A partir d’aquest moment, el futbol ha brillat per la seva absència.

Així, el Lleida Esportiu es quedarà ocupant la setena posició, un gran resultat tal i com es preveia a principi de temporada, i, l’Orihuela, finalitza la temporada classificant-se per als Play-Off d’ascens a la Liga Adelante, en segona posició, darrere de l’intratable Atlético Baleares.


Lleida Esportiu: Víctor Ibáñez; Barreda, Jerson, Azparren, Verdú; Jaume, Casquero; David Giménez, Juanma, Asier; Saife.
Orihuela CF: Unai Alba; Manrique, Delgado, Arqués, Cavas; Pelusa, Alex Garcia, Dani Gómez, Adrién; Danso i Bayón.

Àrbitre: Flores Roda (Col·legi navarrès): Ha ensenyat targeta groga als locals Azparren (42’), Verdú (74’) i Juanma (89’) i als visitants Bayón (35’) i Cavas (65’).

Gols: 0-1, Danso (25’); 1-1, David Giménez (45’); 1-2, Miguel Ángel (85’)

Incidències: Partit corresponent a la jornada 38 del grup tercer de Segona Divisió B disputat al Camp d’Esports de Lleida.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada