18 de maig 2012

EL LLEIDA ESPORTIU ES FA AMB ELS SERVEIS D’ARTUR GODIA


El jove migcampista lleidatà torna al conjunt blau després d’estar cedit al CD Binéfar. El club també ha confirmat la participació al VI Torneig Ciutat de Cervera de categoria Aleví.


El Lleida Esportiu continua planificant la propera temporada i ja compta amb un altre jugador per al primer equip. Es tracta d’Artur Godia. El jove, que va sortir del Juvenil del Lleida, va anar cedit al CD Binéfar, del grup 17 de la tercera divisió,  on ha disposat de minuts per créixer i formar-se com a jugador.

El passat estiu va fer la pretemporada amb el primer equip blau, que va decidir que anés al conjunt aragonès. El migcampista de 20 anys, passarà a formar part del primer equip lleidatà. Amb aquesta incorporació el club continua amb la “política de fer un equip de futbol amb nois de Lleida i de la província”, ha admès Jordi Esteve, director tècnic del Lleida Esportiu. El CD Binéfar és com la pedrera lleidatana, ja que vuit de la seva plantilla provenen del Lleida Esportiu juvenil. Fins i tot, Genís Serra, jugador del primer equip fins al mercat d’hivern ha finalitzat la lliga amb el conjunt aragonès.

D’altra banda, el conjunt de la Terra Ferma participarà aquest dissabte dia 19 de maig al VI Torneig Ciutat de Cervera. Els equips que hi prenen part corresponen a la categoria Aleví. En total hi participen 12 equips catalans. Al mateix grup que els lleidatans hi trobem al FC Barcelona, l’UDB Santes Creus i l’EF Cervera A. També hi participen Real Zaragoza, CFJ Mollerussa, Jabac i Terrassa, EF Cervera C, Gimnàstic de Tarragona, At. Segre, Gimnàstic de Manresa i EF Cervera B.

El torneig comença dissabte a les 9:30 hores del matí i està previst que acabi a les 20:00 hores. A partir d’aquesta hora tindrà lloc l’entrega de premis. L’equip Aleví del Lleida Esportiu jugarà el primer partit a partir de les 9:30 contra el EF Cervera A. Després, a les 11:00 es veurà les cares amb el Santes Creus i acabarà la lligueta contra el FC Barcelona a les 12:30 hores. Després de dinar tindran lloc les fases finals.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada