2 de maig 2012

PRESENTACIÓ DE L’ESPAI EXPOSITIU “93 MARC MÁRQUEZ” DE CERVERA

La Paeria de Cervera ha presentat aquesta matí a la premsa l’espai expositiu dedicat al pilot de motociclisme Marc Márquez, que s’inaugurarà dijous 24 de maig, a les 12 hores, a la sala d’exposicions temporals del Museu Comarcal de Cervera, en un acte que comptarà amb la presència de Marc Márquez.


La presentació ha anat a càrrec del paer en cap de Cervera, Ramon Royes; el regidor d’Esports, Jaume Carcasona; la directora del Museu Comarcal, Carme Bergés, i la dissenyadora Anna Domenjó.

Ramon Royes ha destacat que “l’espai és una mostra de reconeixement de la ciutat cap a la trajectòria que està portant el Marc Márquez i també una oportunitat per portar visitants a Cervera”. S’exposaran objectes del pilot que la seva família cedeix temporalment per a l’exposició (motos, trofeus, indumentària...) amb l’objectiu que en puguin gaudir els visitants. Royes ha volgut donar les gràcies a la família per la seva col·laboració i les facilitats que han donat en tot moment.


La mostra se situarà a la sala d’exposicions temporals del Museu Comarcal de Cervera, al carrer Major. Segons Royes, “és un espai adequat on no caldrà fer obres ja que està preparat, i a més es pretén revitalitzar el carrer Major”.

La directora del Museu Comarcal, Carme Bergés, ha presentat la infraestructura, que estarà dividida en quatre àmbits:

-La simulació d’un box on es presentarà la preparació d’una cursa.
-La reproducció del circuit de Montmeló per il·lustrar la trajectòria professional del pilot.
-Exposició d’objectes emblemàtics: motos, indumentària, trofeus...
-Espai més personal on es mostrarà el Marc, la seva ciutat i la seva gent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada