23 de maig 2012

EL LLEIDA ESPORTIU I L’ASSOCIACIÓ AGRUPA’T ORGANITZEN LA TERCERA EDICIÓ DEL TORNEIG BENÈFIC “NINGÚ EN FORA DE JOC”

L’objectiu del matx, que es celebrarà el dia 9 de juny, consisteix en recaptar diners per continuar amb els projectes que aquesta associació sense ànim de lucre té entre mans per aconseguir la millora dels drets i de la qualitat de vida de persones amb problemes de drogodependència. És el primer cop que tindrà lloc el Torneig de futbol en categoria Infantil.
 
El Camp de Gardeny acollirà des de les 8:30 hores del matí i fins a les 14:00 hores, la fase de grups del Torneig Infantil de futbol 11, on hi participaran un total de vuit equips. Cada partit tindrà una durada de 25 minuts. A la tarda, entre les 16:00 hores i les 18:15, es faran les semifinals i la final al Camp d’Esports.
 
El punt i final a la jornada benèfica serà el partit solidari “Ningú fora de Joc”, que serà un triangular entre una selecció de la SD Huesca, una selecció de jugadors de Primera i Segona Divisió A, i el Lleida Esportiu. L’encarregat d’arbitrar el partit serà el col·legiat lleidatà de Primera divisió, Xavier Estrada Fernández.
 
L’entrada per poder veure el partit és de 5 euros. Tots els diners recaptats aniran destinats als projectes que promou l’Associació Agrupa’t.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada