19 de maig 2012

PROP DE 850 ESCOLARS CORREN LA 14 MILLA URBANA – XVIÈ MEMORIAL JERONI SAURA


L’Espiga, Joan XXIII i Pràctiques II són els centres educatius que més medalles han aconseguit en les diferents curses disputades durant el matí.

Imatge dels corredors fent estiraments / La Paeria
Prop de 850 escolars, procedents de 23 centres educatius de la ciutat, han corregut aquest matí en la 14a edició de la Milla Urbana Escolar – XVIè Memorial Jeroni Saura. Els col·legis de l’Espiga, Joan XXIII i Pràctiques II són els centres que més medalles han aconseguit en les diferents curses que s’han disputat durant el matí, en el recinte marcat als Camps Elisis de Lleida, prop de la Glorieta.

Durant el matí, s’han anat succeint les proves, de les categories masculines i femenines d’alevins, benjamins i prebenjamins, de 1.200 a 200 metres, respectivament. En acabar, els regidors Txema Alonso i Josep Barberà han fet el lliurament de medalles de la Milla Urbana.

Els col·legis i escoles que hi han participat han estat: Episcopal, Lestonac, Sagrada Família, Camps Elisis Cervantes, Espiga, Ginesta, Joan Maragall, Joan XXIII, Joc de la Bola, Magí Morera, Magraners, Països Catalans, Pardinyes, Pràctiques I i Pràctiques II, Riu Segre, Sant Jordi, Sant Josep de Calassanç, Zer Horta de Lleida, Terres de Ponent, Arabell i Mater.

La Milla és una cursa que originàriament es corria sobre asfalt, que consisteix en córrer una distància de 1200m, 1000m, 600m, 400m i 200m en el mínim de temps possible. En aquest cas, l’activitat està adreçada a les escoles de Lleida per als nens de diferents categories.

La Milla Urbana escolar s’inclou en el programa de 50 hores d’esport i diversió, que té lloc des d’ahir i fins diumenge a Lleida i que està organitzat per la Regidoria d’Esports. En aquests tres dies es coordinen diferents activitats, com el Campionat d’Espanya d’Acrobàcia Aèria i Copa Triangular, jornades de portes obertes a diferents espais, com les escoles municipals d’atletisme, escàs i piragüisme, la trobada de patinatge o la lliga espanyola de 1a divisió femenina d’atletisme, entre altres.

Programa de 50 hores d'esports i diversió:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada