28 de maig 2012

OT MONSONÍS TORNA AL NACIONAL DE MOTOCRÒS


El pilot de l’equip Suzuki Grau Racing va reaparèixer després d'un mes i mig de baixa per un trencament del lligament creuat.

Imatge del pilot / Suzuki Grau Racing 
Ot Monsonís, pilot de l'equip Suzuki Grau Racing en la modalitat de motocròs, va reaparèixer ahir al Campionat d'Espanya. Després d'un mes i mig sense trepitjar l’asfalt per culpa d'una lesió en el lligament creuat de la seva cama esquerra, va tornar amb ganes però amb falta de rodatge, fet que no li va permetre lluitar amb els millors.

A més, les noves condicions del Circuit El Bosquet de Ponts, tampoc li van ser molt favorables, igual que a molts dels seus companys de graella, que van veure com el canvi de terra en el traçat lleidatà els dificultava molt el pas per alguns trams. Malgrat això, Monsonís es va classificar en el vintè lloc per a les dues mànigues de carrera. En la primera va aconseguir remuntar posicions però una caiguda i la posterior gairebé impossibilitat d'encendre de nou la seva màquina li van obligar a tornar al box abans d'hora. A la segona màniga ho va donar tot. Va acabar exhaust físicament després dels durs 35 minuts de competició, encara que es va demostrar a ell mateix que hi ha molt marge de millora. Finalment, va acabar en el lloc número vint.

El físic s'ha notat moltíssim, ja que després de tant temps sense competir, aquests 35 minuts i tantes mànigues se't fan molt llargues”, va admetre el pilot de l’escuderia lleidatana. Monsonís  va destacar les noves característiques del Circuit El Bosquet de Ponts  “el canvi de terra que han realitzat a Ponts tampoc em va beneficiar en res.  La terra estava massa tova i massa aviat vaig començar a notar-me forts dolors en el genoll”.

Després de veure que ja ha tornat a donar gas amb els millors, Ot Monsonís només té un objectiu, preparar-se a fons per arribar a la propera cita del Nacional de Motocròs, al Molar (Madrid) a finals de juny, i deixar enrere aquests dos últims anys condicionats per les lesions.

Les mànigues en el Campionat d'Espanya de Ponts van estar dominades per Álvaro Lozano, Jaume Betriu i Jonathan Barragán, la primera; i Jonathan Barragán, José Antonio Butrón i Joan Cros, la segona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada