17 de maig 2012

EL LLEIDA ESPORTIU FA UN COMUNICAT PER INFORMAR QUE TOTS ELS INTEGRANTS DEL CLUB ESTAN AL CORRENT DE PAGAMENT DE LES SEVES MENSUALITATS





En la nota, l’entitat també mostra la seva decepció amb alguns jugadors que han posat en dubte el compliment de les esmentades obligacions. D’altra banda, els infants d’Educasport han visitat zones emblemàtiques de l’estadi. 


Imatge dels infants d'Educasport / Lleida Esportiu
El Lleida Esportiu ha fet un comunicat aquesta tarda informant del seu compromís amb tots els membres de la primera plantilla, cos tècnic, així com la resta de treballadors. En aquest comunicat, el club del Segrià ha deixat clar que tots els treballador de l’entitat estan al corrent de pagament de les seves mensualitats, i que el club està complint amb les seves obligacions contractuals al dia, tal i com va prometre des del primer moment.

En la nota, també es deixa veure la sorpresa i disgust del club amb alguns jugadors per determinades actituds que estan duent a terme en relació als compromisos de l’entitat adquirits cap a ells i que posen en dubte els pagament al dia. El Lleida Esportiu ha subratllat que això no fa més que perjudicar la bona imatge del club.

El comunicat finalitza donant les gràcies a la majoria de jugadors i la totalitat del cos tècnic i empleats del club per la seva responsabilitat i compromís.

D’altra banda, aquesta tarda, més de quaranta nens i nenes que formen part del programa Educasport han visitat les instal•lacions del Camp d’Esports. Els infants, acompanyats del responsable de l’àrea Lleida Sports & Events, Ramon Folguera, i dels educadors, han participat en un tour guiat per les diferents parts que formen l’estadi. Han estat en els espais més emblemàtics del club com per exemple els vestidors, el gimnàs, la sala vip, la sala de premsa o el terreny de joc entre d’altres. La gran majoria ha assegurat que el que més li ha agradat a estat poder saltar al terreny de joc i veure els vestidors dels jugadors.

Un cop han acabat la visita per les instal•lacions del club blau, els nens i nenes han participat en una xerrada amb l’entrenador del Lleida Esportiu, Emili Vicente, que ha estat acompanyat per un dels capitans i jugador del primer equip, en Miki Massana. El de la Seu i els seu pupil els hi han explicat la importància de practicar esport i fins i tot els hi han donat algun consell per poder arribar ha jugar al primer equip. “Si us esforceu algun dia podreu arribar a jugar al Lleida Esportiu ja que valorem molt positivament l’esforç”, ha explicat Emili Vicente.

El responsable de fer el tour per les instal•lacions del Camp d’Esports, Ramon Folguera, ha assenyalat que el Lleida Esportiu “vol obrir una col•laboració directa amb el projecte Educasport i per aquest motiu tindrà lloc una donació de roba esportiva per a cada infant i entrenador”.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada