17 de maig 2012

SAÚL CRAVIOTTO PODRIA ANAR ALS JOCS OLÍMPICS PER LA READJUDICACIÓ DE PLACES

El lleidatà, com tot l’equip espanyol que ha participat al Preolímpic de Poznan (Polònia), no ha aconseguit la classificació per a Londres, però demà, una decisió de la Federació Internacional de Piragüisme (FIC) podria variar aquesta situació.


Craviotto i Rial al passat Mundial disputat a Hongria 
Dia boig, de decepció i de gran onatge el que s’ha viscut avui a Poznan. En aquesta localitat de Polònia, s’han repartit les últimes places per a participar als Jocs Olímpics de Londres en la categoria de piragüisme. Avui, el lleidatà i campió olímpic al 2008, Saúl Craviotto ha disputat dues finals, però no ha aconseguit guanyar cap, ni tan sols quedar entre els dos primers. Aquest fet, fa que el piragüista lleidatà no tingui plaça per anar a Londres, però tot podria canviar quan demà, la Federació Internacional de Piragüisme (FIC) presenti l’informe oficial dels palistes que anirien als Jocs d’aquest estiu. Aquesta llista, amb la readjudicació de places, podria posar a Craviotto en terres britàniques.       


Al matí, el K-2 200 dels vigents campions olímpics Saúl Craviotto i Carlos Pérez Rial s’ha quedat fora al no aconseguir la classificació víctima de l'onatge que els ha desequilibrat quan lluitaven pel triomf mancant 30 metres per arribar a la línia de meta. Amb una gran sortida, Craviotto i Rial s’han col·locat líders de la prova juntament amb els seus principals rivals, el vaixell rus de Postrygay i Dyachenko (33.027). Els espanyols han estat gairebé tota la carrera líders, però a falta de 30 metres, s’han vist involucrats en un gran onatge que els ha fet acabar en vuitena posició. Primera desil·lusió del dia.

A la tarda, Craviotto ha participat, individualment, a la final de K-1 200 on després de lluitat molt, solament ha aconseguit la tercera posició i la medalla de bronze. En aquesta final, els dos primers classificats es classificaven per anar a Londres, d’aquesta manera el lleidatà ha quedat fora. El lituà Balciunas (27.9) i el belga Richard (37.8) han aconseguit aquestes places. Segona desil·lusió.

Però el pas de les hores ha obert una escletxa a l’esperança. El president de la Federació Internacional de Piragüisme (FIC), José Perurena, ha confirmat que, mancant la publicació oficial, demà, de la llista final de participants en piragüisme per als Jocs de Londres 2012, Espanya comptarà amb el K-1 1.000 i el K-1 200 a la capital britànica. Perurena ha explicat que la selecció espanyola ha obtingut aquestes dues places olímpics una vegada contrastats els resultats del Mundial 2011 i les classificacions dels cinc continents. D’aquesta manera, els candidats per ocupar aquestes places són el vigent campió olímpic Saúl Craviotto, titular del K-1 200 metres espanyol, i Paco Cubelos, en el K-1 1.000 metres. Tots pendents dels resultats oficials que donarà la federació demà. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada