23 de maig 2012

EL CADÍ LA SEU RENOVA A MARGARET DE CIMAN


La pivot canadenca amb passaport irlandès es converteix en la primera renovació de l’equip lleidatà per a la pròxima temporada.

Imatge de la jugadora / Cadí La Seu
El Cadí La Seu ja està fent moviments de cara a la propera temporada. Aquest matí, el club ha comunicat la renovació de la pivot canadenca amb passaport irlandès Margaret de Ciman. D’aquesta manera, la jugadora es converteix  en el primer moviment confirmat en la confecció de la plantilla de l’equip lleidatà per la temporada 2012-2013.

Margaret De Ciman de 28 anys i 2,00 metres d’alçada, complirà la segona temporada al Cadí La Seu. La comissió esportiva del club ha valorat l’aportació de la pivot canadenca en la temporada anterior ( 7,5 punts , 4 rebots, 1 tap i 5 de valoració en 19 minuts per partit) i la capacitat de millora de l’intimidadora jugadora interior.

L’àrea  esportiva del club continua treballant en la confecció de la plantilla. Els objectius més immediats són intentar tancar la renovació de almenys dues jugadores més de la plantilla de la temporada passada, que van aconseguir la millor fase regular de la història del club. No obstant,  l’entitat, en aquests moments, coneix l’impossibilitat de renovar a la base Karklina i l’escorta Adrianne Ross, que tenen ofertes superiors.  

La incorporació d’una base que dirigeixi el joc de l’equip i d’una nova jugadora exterior, són un dels objectius prioritaris per donar forma al “roster” de la propera temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada