21 de maig 2012

"QUE TREMOLI LA SEGONA CATALANA"


El jugador del Miralcamp, Vilaró, intenta robar la pilota al rival.
Foto de Miquel Romà
Desprès de la victòria per cinc gols a zero del davant del Ribera d’Ondara, el Miralcamp ha aconseguit, a dues jornades per acabar la temporada, ascendir a segona catalana.

L'equip agraeix el suport a l'afició. Foto de Miquel Romà.
El partit va ser molt plàcid pels locals, que des del primer minut van jugar amb un home més, per la falta d’efectius del Ribera d’Ondara. Desprès de varies ocasions clares i d’un penal fallat per part dels locals, Fajardo va aconseguir al minut 14 posar el primer gol al marcador. Aquest gol va anar precedit de la lesió d’un jugador del Ribera, que va quedar-se amb nou. Al minut 31, Tarek va fer el segon gol que encarrilava la victòria i a la grada es va desfermar  l’eufòria. Abans d’arribar al descans l’equip local va fer tres gols més (Vilaró 37’, Serrano 40’ i Tarek ’43). El partit semblava que acabaria amb una golejada molt més àmplia, però els visitants van al·legar que hi havia tres jugadors que no podien continuar i per tant no podien afrontar la segona part del matx. Així doncs l’àrbitre va xiular el final del partit des de la porta dels vestuaris i va començar la festa per als locals, que va acabar amb el president i l’entrenador portats a la dutxa pels jugadors.


L'equip amb les camisetes de la celebració. Foto de Miquel Romà
Desprès de fer una rotllana al centre del terreny de joc, l’equip va vestir-se camisetes verdes amb les lletres blanques, on es podia llegir “Que tremoli la 2a Catalana” i els noms de tots els integrants de l’equip i el cos tècnic. Tot seguit van tornar sortir al camp a mantejar a l’entrenador i a acabar de celebrar l’ascens amb l’afició.


A falta de que la federació ratifiqui la victòria dels Miralcampins (que l’acta de la FCF dóna de moment com a suspès), l’equip ja ha sumat els punts necessaris per a ser de segona catalana la temporada vinent. L’equip del Pla s’ha mantingut ferm al primer lloc de la classificació, del que no ha baixat cap jornada; ara mateix, un cop assolida la històrica fita de l’ascens, el seu objectiu és aconseguir coronar-se amb el campionat de lliga, que fa molta il·lusió a tot l’equip.





L'entrenador, Albert Segués, mantejat pels seus jugadors.
Foto de Miquel Romà.

Per la seva part el Bellcaire està un sol punt d’aconseguir la mateixa fita que el Miralcamp, ja que va guanyar a casa contra el Bellvís, per tres gols a zero.

Amb la derrota, l’equip de Ribera d’Ondara ja és el segon equip descendit matemàticament juntament amb el Palau d’Anglesola. L’únic equip que pot salvar-se és l’Oliana, però per a fer-ho ha de guanyar els tres partits que l’hi queda , i que el San Guim no en guanyi ni empati cap.

Aquesta jornada es van suspendre dos partits degut al mal temps: el Verdú-Rialp i l’Oliana-Ivars d’Urgell.



La classificació podeu consultar-la en el següent enllaç de la FCF (Federació Catalana de Futbol): 


http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codjornada=32&codcompeticion=7000019&codgrupo=7000827&codjornada=32

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada