19 de maig 2012

MÁRQUEZ ACONSEGUEIX UNA NOVA POLE POSITION


El pilot lleidatà sortirà a França des de la primera posició de la graella per tercera vegada en els quatre Grans Premis disputats fins al moment.

Imatge del pilot lleidatà / CX Marc Márquez
Marc Márquez, líder del Mundial de Moto2, ha aconseguit al circuit de Le Mans la seva tercera pole position consecutiva. El lleidatà continua intractable a la categoria, i amb un temps d’1:37.170, sortirà demà des de la primera posició de la graella.   

Després de no mostrar les seves cartes als entrenaments lliures del circuit francès, el pilot cerverí ha sortit amb totes les armes a fer el millor temps des del primer moment. La possibilitat de puja també ha fet que tots els pilots volguessin marcar ràpidament una bona volta per no quedar endarrerits si plovia.

El lleidatà s’ha anat veient còmode a la pista, i després d’una sèrie de voltes bones ha marcat l’1:37.170 que finalment li ha donat la Pole. En un intent de millorar aquests temps, el pilot cerverí ha patit una caiguda sense conseqüències. Darrere de Márquez sortiran Thomas Luthi (+0.029) i Pol Espargaró (+1.029).

Després de superar els seus problemes de visió, el lleidatà s'està consolidant aquesta temporada. El català ha aconseguit el millor temps en tres dels quatre Grans Premis disputats fins al moment i marxa líder del campionat.

Demà la carrera començarà a partir de les 12:20 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada