21 de maig 2012

ARTESA RECAPTA 635 EUROS PELS INFANTS QUE PATEIXEN DIABETIS


La població es bolca en la primera jornada solidària amb els infants afectats per aquesta malaltia

Imatge d'un dels partits que es van disputar
La primera jornada solidària amb els infants que pateixen diabetis que va tenir lloc ahir al matí al camp de futbol d'Artesa de Segre va aconseguir recaptar 635 euros. Organitzada per la delegació de Lleida de l'Associació de diabètics de Catalunya amb el suport de l'Ajuntament i altres entitats artesenques, la jornada va constar de dos partits de futbol entre quatre equips, formats per infants d'entre sis i deu anys, dos procedents d'Artesa i dos més de convidats. També es va sortejar una cistella amb un pernil, vi i un lot de productes adaptats per a diabètics, com xocolata o melmelada.

La recaptació es va aconseguir principalment amb la venda de butlletes, que es van poder adquirir els dies previs a la jornada en diversos establiments de la localitat i també el mateix diumenge, fins poc abans del sorteig. Així mateix, alguns ciutadans van fer donatius que van ajudar a acabar d'arrodonir la xifra.

L'organització es va mostrar molt satisfeta amb la resposta dels artesencs i artesenques i va agrair la col·laboració en el desenvolupament de l'acte. Aquesta és una de les primeres accions de la que serà la subdelegació a Artesa de l'entitat organitzadora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada