20 de maig 2012

AUTORITARI TRIOMF DE CARLOS PIGEM AL CAMPIONAT DE CANÀRIES 2012


El lleidatà Carlos Pigem va culminar una sensacional setmana a Anfi Tauro (Gran Canària), on guanyà el 19 de maig amb una superioritat extrema el Campionat de Canàries Masculí 2012, valedor per al Rànquing Nacional Boy i el Rànquing Mundial. Al final de la quarta jornada va superar en 14 cops als seus més immediats perseguidors.

Imatge de Carlos Pigem / RFEG
Carlos Pigem va obtenir el triomf, el segon en aquesta prova després de l'aconseguit el 2010, amb un correcte 73 en la ronda final, un guarisme més que suficient per no passar dificultats. El seu còmput total ha estat de 272 cops, 14 menys que els invertits pel madrileny Javier Gallegos i el donostiarra Juan Francisco Sarasti.

En la tercera mànega, el lleidatà va donar un cop de mà gairebé definitiu amb una targeta de 64 cops amb la qual va ampliar el seu avantatge sobre el balear Toni Ferrer –que venia de ser subcampió a la Copa Nacional Puerta de Hierro la setmana passada– a sis cops.

Carlos Pigem va ser clar dominador del torneig des del primer moment. En la ronda inicial va signar la millor targeta amb 68 cops i es va col·locar líder amb un cop d'avantatge sobre Javier Gallegos i Toni Ferrer, que van signar 69 cops.

L'endemà, Pigem va seguir el seu ritme amb 67 cops, acumulant un total de 135 i un avantatge de dos cops sobre Toni Ferrer, que va signar 68, mentre que en tercer lloc ia tres cops del cap es mantenia Javier Gallegos en fer 69 cops i acumular 138.

En l'última edició en què el Campionat de Canàries va puntuar per al Rànquing Nacional, el 2010, la victòria va correspondre al barceloní Xavi Puig a Golf Las Américas. L'andalús Oliver Mena i el lleidatà Emilio Cuartero li van posar les coses molt difícils al guanyador malgrat la seva extrema regularitat.

Un any abans, el triomf va correspondre al madrileny Pedro Oriol, ara professional, que va superar en tres cops a Javier Sainz després de les quatre jornades de competició Stroke Play.

RESULTATS FINALS

1. - PIGEM, CARLOS 272 (68 +67 +64 +73)
2. - GALLEGOS, JAVIER 286 (69 +69 +74 +74)
+. - SARASTI, JUAN FRANCISCO 286 (71 +73 +73 +69)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada