22 de maig 2012

EL LLEIDA ESPORTIU RENOVA A ASIER EIZAGUIRRE


El davanter basc s’ha convertit amb el màxim realitzador de l’equip amb 10 gols i ha fet un salt qualitatiu respecte a la temporada 2010-2011.

Asier Eizaguirre / Lleida Esportiu 
El Lleida Esportiu continua preparant la propera temporada. Ara el torn és d’Asier Eizaguirre, que continuarà amb el club blau una temporada més.  El director tècnic de l’entitat lleidatana ha admès que “és un home molt important a les files del Lleida tal i com ha demostrat tots aquests anys”. A més, ha assegurat que durant tot aquest temps “ha demostrat ser un jugador amb un gran compromís tant amb el club com amb el vestidor”.

Asier, de tan sols 30 anys, “és un jugador clau i per aquest motiu volem comptar amb ell per a la propera temporada. La seua experiència és clau als vestidors. Una experiència que ensenya als més joves del vestidor”, ha finalitzat Esteve.

El davanter del Lleida ha fet un salt qualitatiu respecte la temporada anterior on va vindre procedent del Barakaldo. Asier  ha estat un dels membres de la plantilla que més minuts ha jugat aquesta temporada amb la samarreta blava. En total han estat 2.726 minuts, 199 minuts més que la campanya 2020-2011, repartits en 32 partits, un menys que l’any anterior, 25 dels quals han estat complerts, data més destacable de la temporada, ja que l’any de debut al conjunt blau només va completar nou partits.

A més, el d’Irún s’ha convertit amb el màxim anotador del conjunt blau, després de ser l’únic nou fixa a la davantera a causa de la marxa de Javier Ballesteros al mercat d’hivern,  amb un total de 10 gols, el doble que l’any passat. Asier ha perdut una mica de protagonisme en les últimes jornades a causa d’unes molèsties, però es preveu que la temporada vinent torni a agafar el protagonisme atacant de l’equip. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada