14 de maig 2012

CARLOS PIGEM S’ADJUDICA EL CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT DE GOLF

Alejandro Esmatges, també del RGC, va aconseguir el bronze en aquesta competició individual que aplega jugadors de 1a i 2a categoria de tot el territori.

Imatge del Carlos Pigem / Raimat Golf Club
El golfista del Raimat Golf Club, Carlos Pigem, es va penjar l’or en el Campionat de Catalunya absolut 2012 amb un resultat espectacular, ja que es va classificar en primera posició amb un total de 200 punts i, superant per 15, al segon classificat Pep Anglès. Pigem va fer tres voltes fantàstiques (64+66+70) al Lumine Golf (Tarragona) que el van dur a proclamar-se campió de la competició més important organitzada per la Federació Catalana de Golf.

D'altra banda, cal destacar que el també jugador del Raimat Golf Alejandro Esmatges va finalitzar en tercera posició amb 217 cops aconseguint el bronze d’aquesta competició individual que aplega jugadors de 1a i 2a categoria.

El campionat de Catalunya absolut 2012 va comptar amb la participació de 120 participants (90 masculins i 30 femenins) que van disputar la prova a 54 forats stroke play scratch amb tall a la tercera volta pels 60 millors jugadors masculins i les 21 golfistes femenines. La competició s’ha de l’11 al 13 de maig al Lumine Golf Club de la Pineda, un camp dissenyat pel conegut golfista australià Greg Norman.