22 de maig 2012

FANTÀSTIC FINAL DE LLIGA CATALANA DEL CEN BALAGUER A LES DIFERENTS CATEGORIES

Fins a vuit nedadors del club lleidatà van pujar al podi provincial (dos ors, tres argents i tres bronzes)

El Club Natació Balaguer va assolir bons resultats el passat dissabte a l’última jornada de la lliga Catalana de natació organitzada pel INEF Lleida. A la prova amb van participarmés de 200 nedadors de sis clubs de la província.
Imatge després de la competició / CEN Balaguer

Aquesta última jornada, juntament amb les cinc anteriors, serveixen per establir un rànquing provincial a les diferents categories. L’Alexandra Papell va ser campiona provincial en prebenjamí, l’Ivonne Fernández segona,  la Claudia Goya quarta i la Laia Castillo onzena. A la categoria  masculina, el David Fernández va quedar a la novena posició i el Daniel Barios a l’onzena.

En categoria Benjamí femení 2003, la Ramatoulaye Balde va obtenir la segona posició provincial, l’Aurembiaix Pifarré la quarta, la Sixela Gràcia la cinquena i la Júlia Vidao la dissetena.  En categoria masculina, l’Adrià Cerezuela va quedar a la tercera posició, l’Àngel López a la quarta, el Marc Suñé a la cinquena, el David Pérez a la sisena, e Nil Viola setena i el Genís Alías a l’onzena.

En categoria Benjamí 2002, la Sara Puigarnau va assolir la segona posició, l’Ares Perera la setena i la Clara Profitós la dissetena. En categoria masculina,  el Joan Bonet va quedar sisè i l’Aitor Morales vuitè. Dins de la categoria masculina però de l’any 2001, l’Héctor Camarasa va finalitzar a la quarta posició, l’Oriol Mota a la desena i el Joan Mangues a la dotzena.

A la categoria Aleví, l’Emma Garcia va obtenir el tercer lloc provincial i l’Emma Campàs el setè. En masculí, el Xavier Bonet va acabar a la novena posició, l’Oriol Paris a la desena i l’Oriol Bach a l’onzena.

Per finalitzar, en Infantil masculí, el Pere Barbosa va quedar primer i, en femení, la Núria Ortiz va quedar a la tercera posició.