17 de maig 2012

EL LLEIDA ESPORTIU AGRAEIX EL SUPORT DELS PATROCINADORS OFICIALS


El club, en el descans del partit davant de l’Orihuela, va fer entrega d’una litografia, una fotografia de l’equip i tres samarretes oficials.

Imatge dels responsables del club amb els
patrocinadors / Lleida Esportiu 
El Lleida Esportiu va fer entrega, en el darrer partit de lliga al Camp d’Esports, d’un detall als patrocinadors oficials del primer equip blau. Al descans del matx entre els homes d’Emili Vicente i l’Orihuela, el president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, acompanyat del responsable de màrqueting, Sergi Serò, van fer entrega als responsables de les empreses Ramon Soler, Paco Monzon i Opel Lleidamòbil , d’una litografia, una fotografia de l’equip de la present temporada i de les tres samarretes oficials de la marca Joma signades per tots els jugadors que formen el conjunt de la capital del Segrià.

Amb aquest detall el club vol agrair el suport que ha tingut durant tota la temporada per part dels tres patrocinadors principals. A més, cal ressaltar que els tres grups empresarials són lleidatans, coincidint, d’aquesta manera, amb la filosofia que ha engegat el Lleida Esportiu aquest any.

D’altra banda, aquest matí s’ha fet l’últim entrenament de la temporada. La jornada ha sigut distesa i amb canvis de posicions, dins del terreny de joc, de molts dels jugadors de la plantilla, fet, que ha provocat continues rialles entre els homes d’Emili Vicente. El tècnic lleidatà ha admès que ell i el seu equip tècnic es reuniran amb el club aquesta setmana, possiblement demà, per parlar sobre el futur. Aquest vespre, els jugadors i tècnics de la primera plantilla del Lleida Esportiu faran un sopar de germanor per acomiadar la temporada 2011/2012.     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada