28 de maig 2012

REACCIÓ DE CAMPIÓ


Pilota disputada entre dos jugadors, amb l'un a un al marcador.
Foto de Miquel Romà.
El partit disputat al camp de la Fuliola, gairebé l’hi costa el títol al Miralcamp, a una jornada per acabar. El líder del grup 14 de 3ª catalana, va patir molt per derrotar a l’equip de la Fuliola, que s’havia mantingut imbatut a casa fins a aquesta penúltima jornada. Bojan Krkic va presenciar el partit.

El partit doncs, no va ser tan plàcid com reflexa el marcador. Tot i que als 5 minuts del xiulet inicial els visitants van marcar el primer gol a través de Serrano, que ha marcat sis gols en els sis últims partits, el gol va ser l'única ocasió clara dels visitants durant la primera part. Els locals van marcar el seu únic gol del matx des del punt de penal; Manel va ser l’encarregat de transformar-lo. A partir de llavors els jugadors de la Fuliola van intentar portar la iniciativa d’un parit poc fluid. Malgrat alguns desajustos puntuals en defensa, el Miralcamp va saber tallar les ofensives rivals, que no van posar en problemes al porter del Miralcamp, Mauri.


Amb l’un a un al marcador, es va arribar al descans amb la sensació de que gairebé no s’havia vist futbol al Municipal de la Fuliola i la segona part va arrancar amb la mateixa tònica. El partit continuava travat per les faltes d’un i altre conjunts, per les continuades sacades de banda i per la quantitat de jugades invalidades per fora de joc. No va estar fins al minut 75 de partit que els visitants, gràcies a un últim esforç, als recanvis i sabent-se que es jugaven la lliga, van aconseguir transformar el gol que desempatava el partit. L’acció va arribar desprès d’un córner sacat per Vilaró, que Tarek rematava en planxa al segon pal desprès d’un refús.
Tercer gol de Tarek que sentenciava el partit. Foto de Miquel Romà.
A partir de llavors, el partit es va transformar i una Fuliola bolcada a l’atac va començar a desordenar les línies i això va possibilitar que el Miralcamp trobés els espais que no havia trobat en 75 minuts. Va ser llavors quan Tarek, desprès de rebre dues bones passades a l’esquena de la defensa de la Fuliola, molt avançada, va encarar dues vegades al porter local i va batre'l amb encert als minuts 77 i 88, aconseguint un hat-trick.

Un espectador d'excepció, Bojan Krkic va assistir al parit entre
la Fuliola i el Miralcamp. Foto de Miquel Romà.
El Miralcamp doncs continua líder en solitari, per un punt davant del Bellcairenc que no va poder disputar el seu partit, ja que el Poal va presentar-se amb jugadors insuficients per a començar. La Federació va decidir donar els tres punts al Bellcairenc, que a falta d’una jornada, encara té possibilitats de coronar-se campió en cas que el Miralcamp no aconsegueixi derrotar l’Ivars davant la seva afició i ells guanyin al San Guim.

Els equips que es trobaven en zona de descens ja estan matemàticament descendits, ja que el San Guim, que era l’únic equip que perillava, va guanyar a casa del Bellvís per dos gols a tres. Així doncs, l’Oliana, el Palau d’Anglesola i el Ribera d’Ondara, jugaran a quarta catalana l’any que ve. 


La classificació podeu consultar-la en el següent enllaç de la FCF (Federació Catalana de Futbol): 
http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codjornada=33&codcompeticion=7000019&codgrupo=7000827&codjornada=33

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada