12 de maig 2012

PARTIT DECISIU PER EL LLEIDA LLISTA BLAVA


L’equip dirigit per Albert Folguera jugarà demà davant de l’Alcobendas per allunyar-se dels madrilenys a la quarta posició. Des del club volen que la gent respongui a la importància del matx emplenant l’Onze de Setembre.

Imatge d'un partit d'aquesta temporada / Moisès Camuñas
Primera final per al Lleida Llista Blava de cara a les seves aspiracions de jugar la temporada vinent a l’OK Lliga. Els homes dirigits per Albert Folguera s’enfrontaran demà a l’Alcobendas a partir de les 12:00 hores al Pavelló Onze de Setembre. Els lleidatans, de moment, ocupen la quarta posició i tenen  l’objectiu de distanciar-se dels madrilenys que estan un punt per darrere a la cinquena plaça.

Sabedors de la importància del matx, els llistats van entrar ahir, dia festiu a Lleida, per tal d’arribar al màxim nivell  al partit de demà. El tècnic del Llista, Albert Folguera podrà comptar amb tots els seus efectius, amb l’únic dubte del porter Lluís Tomàs, recuperat  de la seva lesió en un temps rècord. Si no pogués jugar Tomàs, el seu lloc l’ocuparia el també seguríssim Albert Povedano.

Mirant l’estadística, l’equip madrileny no ha perdut mai davant del Llista -temporada 2010-11; Lleida 0- Alcobendas 5 / Alcobendas 1 - Lleida 1 i aquesta temporada Alcobendas 4 – Lleida 1 – i una derrota suposaria l’adéu gairebé definitiu dels madrilenys a la lluita per ascendir de categoria.

Des del club, s’ha volgut fer una crida als aficionats lleidatans per convertir l’Onze de Setembre en el sisè jugador i recolzar a l’equip en aquest matx tant determinant. La coincidència horària amb el Lleida Basquetbol, què jugarà el seu partit a les 12:30 hores, pot fer que el pavelló no s’acabi d’emplenar, però podem dir amb seguretat, que els dos pavellons presentaran una extraordinària entrada.

Aquest partit, serà l’únic que es disputarà en diumenge, ja que la resta de la jornada de la Primera Divisió d’Hoquei Patins es disputarà durant el dia d’avui. Aquest fet, farà que els dos conjunts ja coneguin els resultats dels seus rivals. Després d’aquest partit, solament restaran tres jornades per acabar la lliga.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada