13 de maig 2012

ÀNGEL GRAU, CINQUÈ EN EL SUPERMOTARD DE GANDIA

La carrera urbana, va estar marcada pels problemes de frens i les caigudes.

Àngel Grau va ser el mellor pilot del Suzuki Grau Racing en la segona edició del Supermotard de Gandia, una carrera urbana que va estar marcada pels nombrosos problemes de frens de molts dels seus participants.

Imatge de l'equip Suzuki Grau Racing / Facebook Suzuki Grau Racing   
Grau va tenir clar des de els moments inicials que la primera premissa era no forçar i actuar amb prudència amb l’objectiu de no patir cap problema. Així va ser, el Team Manager del Suzuki Grau Racing es va mantenir entre els millors, no obstant,  sabedor de que la proba no era competitiva, va lluitar per entrar en el Top 5. Finalment,  ho va aconseguir. El vencedor d’aquesta cursa va ser Israel Escalera i el van  seguir al podi Kyle Smith i Alejandro Jover. Un lloc per davant de Grau va entrar Víctor Alguacil.

El circuit, situat en les proximitats de la Platja de Gandia, es va composar de rectes molt ràpides i girs constants de 90º, aspecte que va marcar l’estat dels dispositius de frenada de moltes de les motocicletes en competició.

Amb aquest panorama, el campió d’Espanya en SM Open, Francesc Cucharrera, com el seu homòleg en SM Promeses, David Giménez, van veure marcada la seva actuació per la falta dels frens  davanters. El barcelonès va patir una caiguda sense conseqüències però no va poder continuar, i el lleidatà es va veure obligat a abandonar. Joan Serra va tenir problemes similars als dels seus companys i per precaució va tornar al box. Xavier Albà va anar per terra. No va ser un gran diumenge per Zoe Parra, que sortia des de la novena posició de la graella. Parra va caure i va tenir que lluitar amb el grup de cua durant gran part de la carrera.

Deixant de banda els resultats aconseguits a Gandia, el Suzuki Grau Racing va fer bona la prova utilitzant-la com un test de cara a la pròxima cita del Campionat d'Espanya, que es celebrarà a Lleida el 16 i 17 de juny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada