5 de maig 2012

GARDENY ACULL EL PRIMER TROFEU OPEN LLEIDA BTT INFANTIL


La temporada del ciclisme d’aquesta categoria s’ha obert avui a Lleida amb aquest trofeu, que puntua al campionat provincial i que ha comptat amb 46 corredors

El circuit Bike Parc de Gardeny ha estat l’escenari aquest dissabte del I Trofeu Open Lleida BTT infantil, que ha comptat amb la participació de 46 corredors, de la demarcació i també de la resta de Catalunya i la Franja de Ponent. Aquesta prova ha donat el tret de sortida a la temporada del ciclisme infantil de BTT a Lleida, que ha començat al Bike Parc de Gardeny i clourà al Pla de la Font, al setembre. A més, la prova puntua al campionat provincial de l’especialitat.

El regidor d’Esports, Txema Alonso, ha anat al circuit per veure com s'han desenvolupat les diferents curses de promoció, en les quals han competit 5 categories mixtes, d’entre els 4 i els 14 anys: prebenjamí, benjamí, principiants, alevins i infantils. En funció de la categoria, el recorregut ha variat pel que fa al nombre de voltes i la dificultat. En acabar, Alonso ha participat en el lliurament de trofeus, amb el president del Club Ciclista Terres de Lleida, que és el club organitzador del Trofeu, i el delegat de la Federació Catalana de Ciclisme a Lleida, Jordi Puche. També s'han fet obsequis a tots els participants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada