25 de maig 2012

EL REAL MADRID, OSASUNA, VILLAREAL, SEVILLA, KITCHEE I L’ABERDEEN PRESENTS AL DRAFT DEL LLEIDA ESPORTIU


L’objectiu d’aquest esdeveniment consisteix en satisfer les necessitats de futbolistes professionals, nacionals i estrangers que estan buscant un espai en el futbol professional.


El Lleida Esportiu està ultimant els preparatius del Draft que tindrà lloc aquest mes de juny a la capital del Segrià amb exclusiva de Barnaball by Lleida Esportiu, esdeveniment que s’organitzarà amb l’entitat lleidatana durant els propers 5 anys. A l’esdeveniment ja han confirmat la seua assistència diversos clubs de renom a Primera divisió: el CA Osasuna, el Villareal CF, el Real Madrid CF, el Sevilla i clubs de fora de l’estat espanyol com el Kitchee FC de Hong Kong o el Aberdeen FC d’Escòcia.

Imatge dels clubs que assistiran 
El draft té molt bona acollida entre els jugadors i els agents i els clubs. Així ho demostren les xifres ja que, en la primera edició, que va tenir lloc al 2009, hi van participar un total de 27 jugadors, mentre que al 2011 aquesta xifra va passar a ser de 45 jugadors. Els esportistes que van ser fitxats per equips es va multiplicar per dos. En la primera edició només és van contractar a 3 jugadors mentre que l’any passat un total de 6. I el mateix passa amb les proves. El primer any se’n va produir una mentre que al 2011 tres.

L’objectiu d’aquest esdeveniment consisteix en satisfer les necessitats de futbolistes professionals, nacionals i estrangers que estan buscant un espai en el futbol professional. Aquesta formula permet que els esportistes demostrin el seu nivell davant observadors, clubs i públic en general. És, també, una oportunitat excel·lent perquè agents, representats i clubs tinguin una presa de contacte efectiva i intensiva entre ells, amb els jugadors, entrenadors i els sponsors de l’acte.

L'esdeveniment es dividirà en dues fases: 

La primera anomenada, “Lleida Open draft by Barnaball”, es disputarà a les instal·lacions annexes del Camp d'Esports de Lleida i consistirà en un Draft provincial adreçat a tots els jugadors Federats de la província de Lleida, que volen o entenen que tenen prou caràcter i qualitat per jugar en el club més important de la província.

La segona fase tindrà el nom de “Barnaball by Lleida Esportiu”, que comptarà amb 35 jugadors, sortints d'una selecció dels millors jugadors de les tres edicions anteriors disputades a Castelldefels, més aquells que el club tingui en cartera. Aquesta segona fase es realitzarà a les instal·lacions de Camp d'Esports i annexes de Lleida, del 17 al 23 de juny de 2012, inclosos.

L'organització, que està formada per Lead My Team, MIC Football i el Lleida Esportiu, està satisfeta amb la resposta tant a nivell nacional com internacional. El Cos Tècnic serà el propi del club, el qual avaluarà "in situ", el talent dels participants d'aquest esdeveniment pioner a Espanya i que per primera vegada s'instal·larà a la ciutat de Lleida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada