16 de maig 2012

EL LLEIDA ESPORTIU RENOVA A MIKI MASSANA


Amb aquesta ja són dos les renovacions que ha fet el club lleidatà de cara la propera temporada. El pròxim en signar la seva continuïtat al club podria ser Asier Eizaguirre. 


Imatge de Miki Massana / Estudi Fotogràfic Carlos
El Lleida Esportiu, que ja està preparant la propera temporada al no poder entrar a la fase d’ascens a la Segona Divisió A, ja ha renovat a un dels pilars del conjunt blau, es tracta de Miki Massana. El centrecampista lleidatà és la segona renovació que ha fet l’entitat esportiva després que s’anunciés la continuïtat del jove Jesús Imaz.

Com ha dit el seu director esportiu, Jordi Esteve, el club blau vol continuar “amb la política que ens vam plantejar quan vam agafar el club”. “Hem de donar prioritat als jugadors de la casa que tinguin un bon rendiment”, ha explicat Jordi Esteve. A més, Esteve ha afegit que Miki Massana “aquesta temporada ha demostrat ser un jugador molt important. Ha estat un dels pilars de l’equip i del vestidor i una de les bases de projecte de futur”.

Miki Massana, de tan sols 23 anys, aquesta temporada ha jugat 1.937 minuts repartits en 33 partits, 15 dels quals han estat complets. Comparant els seus minuts amb els dos anys anteriors, s’entén la importància aquest any del jugador en l’esquema d’Emili Vicente. La campanya 2009-2010, el d’Artesa de Segre va disputar 341 minuts repartits en 11 partits, on solament va completar un sencer. L’any passat, el centrecampista va disputar 801 minuts, repartits en 19 partits, sis dels quals van ser complets.  

El jove centrecampista és converteix en el desè jugador que continuarà la temporada 2012-2013 al Lleida Esportiu. En els pròxims dies, el màxim golejador de l’equip blau a la lliga amb 10 gols, Asier Eizaguirre, podria passar pels despatxos a signar la seva continuïtat.  

La plantilla, farà demà dijous l’últim entrenament de la temporada i tots aniran a gaudir de les seves vacances fins al curs vinent.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada