25 de maig 2012

CLOENDA DEL PROGRAMA DE DINAMITZACIÓ ESPORTIVA MUNICIPAL


El projecte, adreçat a nois i noies de 12 a 16 anys, pretén treballar mitjançant l’esport, l’adquisició d’hàbits i responsabilitats, la formació integral i la integració social dels adolescents

El programa de dinamització esportiva municipal arriba avui a la seva fi amb la darrera competició interbarris, que tindrà lloc a partir de les 17.30 hores al Pavelló Municipal de Pardinyes, i amb l’entrega de trofeus als guanyadors i participants en aquest projecte. El tinent d’alcalde i regidor de Benestar Social i Ocupació, Josep Presseguer, presidirà l’acte de cloenda i el lliurament de guardons.

El programa de dinamització esportiva municipal ha comptat enguany amb la participació d’un centenar d’adolescents de vuit equips: Secà, Pardinyes, Balàfia, Democràcia, Escorxador, Cappont, Centre Obert “El Mercat” de la Bordeta i el Centre Obert Municipal “Companyia”.

Aquest projecte, adreçat a nois i noies de 12 a 16 anys, pretén treballar mitjançant l’esport, l’adquisició d’hàbits i responsabilitats, la formació integral i la integració social dels adolescents. Aquests joves treballen no només les diferents tècniques esportives específiques de l’esport que desenvolupen, sinó també el treball en equip, aprenent a coordinar la pròpia acció amb els altres i fomentant l’activitat física com a hàbit saludable. 

El programa es porta a terme des de la Regidoria de Benestar Social i Ocupació i compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada