13 de maig 2012

EL LLEIDA LLISTA BLAVA DÓNA UN PAS ENDAVANT I ACABA AMB L’ALCOBENDAS (5-2)

Tot i marxar al descans per sota en el marcador, l’equip dirigit per Albert Folguera ha sumat una victòria molt important que l’atansa al seu objectiu de jugar l’OK Lliga.

Triomf meritori del Lleida Llista Blava a l’Onze de Setembre davant de l’Alcobendas. L’equip lleidatà, que no ha pogut marcat en tota la primera meitat, ha remuntat el gol inicial de Cortijo per acabar golejant per 5 gols a 2. Pas importantíssim de l’equip dirigit per Albert Folguera que ara es troba quatre punts per damunt dels madrilenys, que ocupen la cinquena posició.

Imatge d'arxiu de la celebració d'un gol del Llista / Moisés Camuñas
El públic, tot i la coincidència horària amb el bàsquet, ha respost amb molt soroll per animar al seu equip. Els minuts inicials no han mostrat cap dominador. Els dos conjunts han començat a llençar atacs però cap dels dos no ha sigut capaç d’avançar-se en el marcador. Albert Povedano que ha jugat per Lluís Tomàs, ha demostrat ser un porter de confiança aturant alguns llançaments perillosos. El temps ha anat avançant i, Cortijo, a falta de 13 minuts per arribar al descans, ha ficat el 0 a 1. Amb aquest resultat, el Llista no ha pogut reaccionar i s’ha arribat amb un marcador favorable als madrilenys a la mitja part.

A la represa, el panorama ha canviat radicalment. Un Llista molt efectiu ha començat ha assetjar la porteria de l’Alcobendas. Als quatre minuts d’aquesta segona meitat, Marc Muntané ha empatat el partit (1-1). Els aficionats han celebrat el gol del seu equip i han seguit animant sense parar. La recompensa ha arribat al minut 36, quan Marc Povedano ha rematat al fons de la xarxa una gran jugada dels locals (2-1). El partit no es podia escapar. Lluís Rodero, no ha fallat amb el gol, i ha fet el 3 a 1 a falta de set minuts per finalitzar. Amb l’Onze de Setembre convertit en una festa,  Marc Soler ha marcat el 4 a 1. L’Alcobendas no s’ha rendit i un altre cop Cortijo, aquesta vegada de falta directa, ha marcat per reduir distàncies(4-2). Finalment, Carles Trilla ha tancat la golejada amb el 5 a 2.

Resultat merescut per els lleidatans que continuen a la quarta posició, empatats a punts amb el G.E. E. G, tercer classificat. Amb l’Alcobendas a quatre punts, l’objectiu del Llista és anar a per la tercera posició i continuar somiant amb l’ascens a l’Ok Lliga. Diumenge que ve al migdia l'equip lleidatà jugarà a la pista del Vilafranca, que és el sisè amb sis punts menys.

Fitxa tècnica:

Lleida Llista Blava: Albert Povedano de porter, Marc Soler (1 gol), Marc Muntané (1gol), Carles Trilla (1 gol), Lluís Rodero (1 gol), David Busquets , Marc Povedano (1 gols), Sergi Inglés, Albert Soteras i Lluís Tomàs de porter suplent.

Alcobendas: Carlos Rodríguez de porter, Víctor Jiménez Cascante, Víctor Jiménez Naranjo, Javier Jurado, Mario Martínez, Miguel Carmona, Álvaro Martínez, Moisés Escudero, Carlos Cortijo (2 gols) i Marcos Pérez de porter suplent.

Gols: 0-1, Cortijo(min 12); 1-1, Muntané (min 29); 2-1, Marc Povedano (min 36); 3-1, Rodero (min 43); 4-1, Soler (min 45); 4-2, Cortijo (min 46) i 5-2, Trilla (min 47).

Àrbitres: Daniel Pico Ramos i Marc Soler Miralles.