21 de maig 2012

EL LLEIDA ESPORTIU PARTICIPA A LA SELECCIÓ CATALANA FEMENINA


Alba Llaràs i Laura Abad, han estat seleccionades per participar en els entrenaments.

Imatge d'Alba Llaràs
Les jugadores del Femení del Lleida Esportiu, Alba Llaràs i Laura Abad, han estat seleccionades per participar en uns entrenaments de la selecció autonòmica femenina sub-16. Aquestes sessions preparatòries en les que són cridades durant la temporada serveixen a les joves jugadores com a mètode d’entrenament per a la posterior participació en el Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques.

Les joves jugadores del conjunt de la Terra Ferma s’han de presentar aquest mateix dimarts dia 22 de maig a partir de les 18:30 hores al Institut Nacional de Educació Física de Catalunya, Barcelona.

D’altra banda, el Lleida Esportiu ha donat vacances a la totalitat de la plantilla del primer equip aquesta setmana, concretament des del dilluns dia 21 i el diumenge dia 27 de maig. A partir del dilluns dia 28 d’aquest mateix mes començarà el curs de tecnificació que estarà a càrrec de l’actual cos tècnic del conjunt blau, encapçalat per Emili Vicente.

El curs tindrà una durada aproximada de entre 2 o 3 setmanes i es realitzarà a les instal·lacions del Camp d’Esports. En els propers dies es tancarà la durada del curs de tecnificació ja que encara queda per determinar. El de la Seu d’Urgell tindrà sota les seues ordres els jugadors més joves que han format part del primer equip com per exemple Dani Pujol, Pere Milla, Jesús Imaz, Sergi Palau i Oriol Esteve entre d’altres, així com també els esportistes que aquesta temporada han estat cedits al Binéfar com Artur Gòdia o Genis Serra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada