17 de maig 2012

LES INTENSES PLUGES PREVISTES PER AQUEST CAP DE SETMANA PROVOQUEN UN CANVI DE DATES DEL CURS DE PILOTATGE A BROTO


L’equip lleidatà Suzuki Grau Racing ha traslladat l’exhibició a la localitat aragonesa al 2 i 3 de juny . L’Ot Monsonís, el Dani Hernández i el Gerard Saavedra continuaran al capdavant del cartell de monitors.

Els amants a les dues rodes tindran una petita desil·lusió aquest cap de setmana. Aquest mantí s’ha conegut que el Suzuki Grau Racing s’ha vist obligat a ajornar el Curs de Enduro a Broto, previst per a aquest cap de setmana (19-20 de maig) a causa de les previsions meteorològiques, que preveuen pluges intenses a la localitat aragonesa.

Aquesta decisió ve presa per no deixar perdre l'esperit d'aquestes jornades, gaudir de la moto de camp i del medi ambient en un context idíl·lic per al descans i l'esport. L’equip lleidatà, que treballa a la mateixa velocitat que les seves motos de competició, ja ha posat noves dates per gaudir d’aquesta activitat. El cap de setmana del 2 i 3 de juny, l’Ot Monsonís, el Dani Hernández i el Gerard Saavedra posaran la seva experiència sobre la motocicleta per ensenyar a tots els participants en el curs. Encara queden places lliures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada