4 de jul. 2012

LLEIDA ES MULLA, UN ANY MÉS, PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE


Imatge del cartell

La Paeria dóna el seu suport al Mulla't, destinant la recaptació d’aquest diumenge de totes les piscines municipals de la ciutat

El Mulla’t 2012 arriba a Lleida amb rècord de participació. Unes 113 piscines de tota la província de Lleida participen enguany a la 19a edició del Mulla’t per l’esclerosi múltiple, que tindrà lloc el proper 8 de juliol.

El tinent d’alcalde i responsable d’esports de l’Ajuntament de Lleida, Txema Alonso, ha explicat que la Paeria donarà la recaptació de l’entrada de les piscines municipals del diumenge a la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). A més, l’Ajuntament col·labora cedint les instal·lacions de les piscines municipals perquè els voluntaris de la Fundació venguin els productes que cada any es posen a la venda, com samarretes, gorres, bosses o tovalloles, entre altres. L'any passat, les piscines municipals de Lleida van recaptar més de 3.500 euros al Mulla't.

La campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple és una acció de sensibilització social i de solidaritat amb les persones que pateixen aquesta malaltia.
Segons el president de la Fundació Esclerosi Múltiple, Josep Maria Fornós, el Mulla’t s’ha convertit en un dels actes de més solidaritat més important de l’estat que compta amb la col·laboració de milers de voluntaris.

En total, unes 622 piscines d’arreu de Catalunya, de les quals 113 pertanyen a la demarcació lleidatana, col·laboren amb la iniciativa. I d’aquestes, n’hi ha diverses que s’ubiquen a la ciutat de Lleida, entre públiques i privades. Les piscines que hi participen enguany són les piscines municipals de Pardinyes, Balàfia i Cappont, i també les piscines del Sicoris Club, Tennis Urgell, Club Natació Lleida i el Club Tennis Lleida, que aquest any serà l’escenari de l’acte central a Lleida. El President del Club Tennis Lleida, Jorge Culleré, ha explicat que l’activitat del Mulla’t 2012 al Club Tennis Lleida coincideix amb el 50è aniversari de l’arribada d’aquest club esportiu a la Torre Aunós, la seva actual ubicació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada