6 de jul. 2012

EL GOLFISTA LLEIDATÀ CARLES PIGEM ES PROCLAMA CAMPIÓ DEL MÓN UNIVERSITARI


Imatge de Carlos Pigem / RFEG

L‘equip espanyol, del qual Pigem forma part, també guanya el Campionat Mundial per equips al camp de golf de Liberec a la República Txeca.

El golfista lleidatà Carles Pigem ha estat el millor en el Campionat del Món Universitari, que es porta disputant des de dimarts a la República Txeca. Pigem ha pujat al podi, aconseguint la medalla d’or, seguit del seu company Juan Francisco Sarasti, qui s’ha penjat la plata. El torneig ha tingut la participació de 149 jugadors de 21 països diferents.

Pigem s’ha proclamat campió en aquesta competició per partida doble, ja que ha guanyat tant en categoria individual com per equips. El conjunt espanyol s’ha imposat a Irlanda i la Gran Bretanya a la classificació general, amb 808 cops.

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha felicitat l'esportista lleidatà per aquest nou triomf.  D'aquesta manera, Carles Pigem, integrant del Raimat Golf Club, continua amb la seva destacada progressió, que li augura un futur ple d’èxit en aquest esport.

També s’han de destacar els triomfs en la categoria femenina individual, amb l’or de Camilla Hedbert i el bronze de Marta Sanz, i la de grups, amb la primera posició del combinat espanyol, per davant d’Estats Units i Alemanya.

L’equip masculí ha estat format per Carles Pigem, Juan Francisco Sarasti, Jacobo Pastor, Scott Fernández i José Bondía. Per la seva part, el femení ha estat integrat per Camilla Hedberg, Marta Sanz i Rocío Sánchez Lobato. Ambdós, han estat capitanejats per Luis Méndez, assistit pel tècnic Álvaro Salto.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada