4 de jul. 2012

EL LLEIDA ESPORTIU RESCINDEIX EL CONTRACTE DE CHEIKH SAAD

Imatge del jugador (Lleida Esportiu)
El davanter d’origen maurità deixa el club després d’arribar en el passat mercat d’hivern procedent del San Roque de Lepe. L’entitat lleidatana li va comunicar que no comptava amb ell.

El Lleida Esportiu i el davanter del conjunt blau, Cheikh Saad, han arribat a un acord per rescindir el seu contracte. L’entitat lleidatana li va comunicar, en el seu moment, que no compta amb ell per a la propera temporada tot i tenir un any més de vinculació amb el conjunt de la Terra Ferma.

El jugador d’origen maurità de 21 anys va destacar molt jove a la UE Balàfia. El davanter va arribar a la UE Lleida la temporada 2009-2010 amb tan sols 18 anys. En la primera campanya en l’entitat blava va demostrar ser un atacant molt jove però amb futur. Aquella temporada l’equip no va aconseguir bons resultats però Cheikh va marcar un gol en els 182 minuts que va disputar a la Lliga. La temporada 2010-2011 es va convertir en un jugador important sortint de la banqueta. El davanter va disputar 727 minuts i va marcar dos gols, tots dos al Camp d’Esports.

L’estiu convuls a l’entitat de la Terra Ferma va fer que fitxés pel San Roque de Lepe del quart grup de la Segona Divisió B, un equip dirigit per l’ex-jugador del Lleida Tevenet.   En aquella mitja temporada va poder jugar de titular al Sánchez Pizjúan  davant del Sevilla als setzens de final de la Copa del Rei, però a la Lliga no va participar molt. El mercat d’hivern va tornar a portar al jugador a la capital del Segrià, en aquest cas al Lleida Esportiu. Sota les ordres d’Emili Vicente, el jugador d’origen maurità no va comptar amb la participació desitjada. Solament va poder disputar 188 minuts a la Lliga i no va marcar cap gol. El seu pobre rendiment han portat a les dues parts a trencar relacions.

En total, el davanter ha disputat 46 partits oficials en tres temporades amb un balanç de tres gols. El director tècnic del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, va agrair ‘el seu treball i dedicació. Cheikh va arribar al club en el mercat d’hivern i ens va ajudar molt en la bona trajectòria que va aconseguir el Lleida en el tram final de la competició’, va explicar Esteve. A més va afegir que ‘des del Lleida Esportiu li volem desitjar molta sort en aquesta nova etapa que engegui lluny del Camp d’Esports’.

Per altra banda, el proper dimarts dia 10 de juliol tindrà lloc a Madrid, a la seu de la Federació Espanyola de Futbol, l’assemblea on es decidirà, entre d’altres qüestions, la configuració definitiva dels grups de Segona B i els calendaris de competició per a la propera temporada 2012-2013, que es preveu que comenci a l’agost. Abans però, concretament aquesta setmana, els clubs de futbol deficitaris de la categoria de bronze hauran de presentar un aval si no volen perdre la categoria.  El Lleida Esportiu es troba fora d’aquests conjunts ja que està al corrent de pagament. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada