22 d’abr. 2012

VICTÒRIA IMPORTANT DEL LLISTA (4-3)

L’equip dirigit per Albert Folguera ha guanyat davant del G.E.E.G a l’últim instant i manté intactes les seves aspiracions per entrar al play-off d’ascens.

A falta de cinc jornades per finalitzar el campionat de lliga, el Lleida Llista Blava, continua en la zona per disputar el play-off d’ascens a l’OK lliga. Avui, els lleidatans, han superat a un rival directe com és el G.E.E.G, quart classificat, això sí, amb un partit menys, i es mantenen a la tercera posició. El club lleidatà ha mantingut la seva filosofia de joc i, encara que s’ha estancat diversos minuts, ha aconseguit treure el partit endavant amb una falta directa als últims instants.

El partit ha començat molt intens, però cap dels dos conjunts han sabut trobar la xarxa de la porteria rival. Al minut 16 de partit, Marc Soler, ha convertit una jugada dels lleidatans per posar l’1 a 0 al marcador. Amb aquest resultat favorable al Llista, s’ha arribat al descans.

A la represa, el partit ha sigut més mogut. Ràpidament, el golejador dels lleidatans, Lluís Rodero, ha marcat el 2 a 0. Les ocasions han arribat per part del Llista, i després d’una targeta blava a Marcal Casadevall, el jugador local, Marc Povedano,  ha posat el 3 a 0 de penal. A partir d’aquest moment, ha vingut la reacció del G.E.E.G. Sense temps per descansar, Oriol Vives, ha escurçat distàncies al marcador amb el 3 a 1. Els minuts han passat, i els visitants han anat pujant la seva intensitat. A falta de set minuts per finalitzar, Miguel Ángel Sánchez ha fet el 3 a 2 de falta directa. Tots sabem que el hoquei és un esport molt bonic pels canvis de resultat i el joc trepidant que es dóna, doncs, a falta de menys d’un minut, el G.E.E.G ha empatat el partit a tres per mitjà de Ferran Rosa. Però a la sortida d’aquest gol, una falta directa llençada per Lluís Rodero ha servit per a que el Llista s’emportés la victòria per 4 a 3.

A falta de cinc jornades, els aficionats de l’equip lleidatà encara poden creure amb l’ascens. El Llista, visitarà al Tordera, setè classificat, el pròxim dissabte a les 18 hores.

Fitxa tècnica:

Lleida Llista Blava: Lluís Tomàs de porter, Marc Soler (1 gol), Marc Muntané, Carles Trilla, Lluís Rodero (2 gols), David Busquets , Marc Povedano (1 gols), Mats Zilken, Albert Soteras i Albert Povedano de porter suplent.

G.E.E.G: Daniel Barranquero de porter, Ferran García, Miguel Ángel Sánchez (1 gol), Ferran Rosa (1 gol), Cristino García, Oriol Vives (1 gol), Marcal Casadevall , Xavier Lladó i Marcel Luzón de porter suplent.

Gols: 1-0, Marc Soler (min 16); 2-0, Lluís Rodero (min 31); 3-0, Marc Povedano (min 35); 3-1, Oriol Vives (min 35); 3-2, Miguel Ángel (min 43); 3-3, Ferran Rosa (min 50) i 4-3, Lluís Rodero (min 50).

Àrbitres: Ángel Tavera Bellido i Alejandro Bosch.