22 d’abr. 2012

GUANYAR O GUANYAR


Avui, s’enfronten dos equips al Camp d’Esports amb una aspiració clara: aconseguir els tres punts. Tant el Lleida com el Badalona, necessiten la victòria per seguir somiant amb els seus objectius. Els blaus, continuarien pensant amb els Play-off d’ascens, i els barcelonins, que no es poden permetre més ensopegades, s’enganxarien als equips de la part alta de la classificació. Per tots aquestos motius, aquest partit de la trenta-cinquena jornada del grup tercer de Segona Divisió B, apunta que serà decisiu.

A partir de les 17 hores, l’afició del Lleida ha d’estar més que mai amb l’equip. Els d’Emili Vicente necessiten el calor del públic, ja que, seguidament, afrontaran dues jornades seguides fora del Camp d’Esports. A més, si els lleidatans s’emportessin la victòria, deixarien al Badalona a sis punts i amb el goal-average a favor –empat a zero a la primera volta-.  

Com ja varem publicar, Emili Vicente no podrà comptar amb Juanma i Casquero per lesió i Genís per sanció. Dels tres jugadors que eren dubte, Mikel Azparren, Asier Eizaguirre i Jaume Sobregrau, el que té més possibilitats d’entrar en l’esquema d’Emili Vicente, serà el davanter basc.

Com hem dit, partit intens avui al Camp d’Esports.

Fitxa tècnica (alineacions probables):

Lleida Esportiu: Víctor Ibáñez, Barreda, Jerson, Pau, Verdú, Jaume, Massana, David Giménez, Jorge Giménez, Imaz i Asier.

CF Badalona: Marcos, Ferrón, Pelegrí, Xavi Muñoz, César Soriano, Julián Robles, Ceballos, Manga, Víctor, Álex García i Ignasi.

Àrbitre: Ángel Hernández Lorenzo (Col·legi de La Rioja)

Estadi: Camp d’Esports de Lleida.

Hora: 17 h.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada