20 d’abr. 2012

DURA DERROTA DEL LLEIDA BASQUETBOL DAVANT DEL MELILLA (58-61)

L’equip dirigit per Ricard Casas no ha acabat de controlar el joc d’un partit on el Melilla s’ha imposat en tots els aspectes. Gran joc del Lleida en el segon quart, únic moment on s’han sentit superiors, amb un parcial de 25 a 14.

El Lleida Basquetbol no ha superar al setè classificat de la lliga en la penúltima jornada de la competició regular. El gran ambient present al Barris Nord no ha pogut gaudir d’una nova victòria, que, hagués sigut important.

Al primer quart, els homes de Ricard Casas no han sortit endollats. El Melilla ha començat a dominar des del principi i Ramsdell, que finalment ha pogut jugar, ha evitat mals majors (10-16). El següent quart ha sigut l’únic moment en el partit on els locals s’han sentit còmodes. Festival de triples i 2+1 que han portat a l’equip remuntar el marcador advers (35-30). Els dos darrers quarts han estat dominats pel Melilla. El Lleida amb molta insistència però poca efectivitat ha vist com els visitats s’escapaven en el marcador (39-47). Finalment, a l’últim període, els lleidatans han cregut amb la remuntada fins a l’últim moment, però el Melilla ha sabut jugar amb el marcador a favor (58-61).