23 d’abr. 2012

“ENS TROBEM EN UNA SITUACIÓ DE BLOQUEIG ECONÒMIC TOTAL”


El president del Lleida Basquetbol, Edu Torres, ha reconegut que el club es troba en una situació molt complicada, i si no arriba a un acord amb l’Agencia Tributària, pot perillar el futur del bàsquet a l'entitat.

El Lleida Basquetbol no passa, des de fa unes temporades, per una situació institucional bona. Avui, el president de l’entitat, Edu Torres, ha reconegut que “per un deute que nosaltres no hem general, ens veiem immersos en un situació complicada”. Tal i com ha reconegut Torres “el club es troba en una situació de bloqueig total. Ara, l’única solució que té el club, que va assolir el deute de l’anterior junta, és arribar a un acord amb l’Agència Tributaria i la Seguretat Social. En cas de no fer-ho, el futur del bàsquet lleidatà seria complicat”. 

Així de dur ha sigut el barceloní, que a més, ha corroborat que “l’Agència Tributaria ens està posant les coses molt difícil. Ells proposen un escenari, si nosaltres el podem complir, faran l’ajornament del pagament, en cas contrari, marxarem tots a casa i l’any vinent no hi haurà bàsquet”.


El president, durant els 25 minuts de roda de premsa ha volgut deixar clar que “creiem amb les nostres possibilitats i volem corroborar els acord verbals i escrits que ens garanteixin fer un pla de viabilitat per salvar aquesta situació”. “És un deute amb xifres astronòmiques i no ens llançarem al buit sense tenir els recursos necessaris per arribar a aquests acords”, ha deixat clar Torres. El barceloní, ha volgut agrair la paciència dels jugadors, entrenadors i personal del club i, ha volgut remarcar que “el 30 de juny, dia que es tanca la temporada, estaran tots pagats”.  

En l’àrea esportiva, el president ha anunciat les dates del Play-off. “La fase d’ascens començarà el dia 4 de maig i continuarà el 6, l’11, el 13 i el 15 segons com es desenvolupin els partit. La segona eliminatòria començarà el 18, i continuarà el 20, el 25, el 27 i el 29. Per finalitzar, l’última ronda començarà l’1 de juny”.

El Lleida Basquetbol, tindrà que disputar l’últim partit a Palència per saber si comença el Play-off amb el factor pista a favor o en contra. D’aquesta manera, el club ha dit que el preu de les entrades pels abonats seran de 5 euros i pels no abonats de 12 euros.

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada