4 de juny 2012

TOT A PUNT PER A LA VI CURSA DELS TEMPLERS

Amb sortida i arribada al Castell Templer de Gardeny, es preveu una participació que pot arribar a les 1800 persones.

Fèlix Larrosa, Txema Alonso i Marc Feixas han presentat la cursa
El regidor de Turisme, Fèlix Larrosa, acompanyat del regidor d'Esports, Txema Alonso, juntament amb representants de l'organització de Km 0 ponent, han presidit avui la presentació de la VI Cursa de Templers, que se celebrarà el proper 17 de juny i tindrà com a punt de sortida i arribada el Castell Templer de Gardeny.

La cursa, que any rere any es consolida com a una gran trobada ciutadana i esportiva, tancarà enguany el nombre d'inscrits en 1800 persones. El regidor de Turisme ha posat de manifest que aquesta diada esportiva permet que persones de fora de la ciutat coneguin el nostre patrimoni a la vegada que practiquen l'atletisme: " És un maridatge entre l'esport i el patrimoni".

El recorregut de la cursa es manté respecte a anys anteriors i presenta, com a novetat, que en el quilòmetre 6 hi haurà un sistema d'aspersió per regular la temperatura. Segons han explicat els organitzadors, les previsions del temps apunten a que serà un dia de calor i per això l'organització, a banda dels avituallaments que hi haurà en diferents punts del recorregut, ha previst poder refrescar els corredors i corredores abans d'encarar el tram final de la competició.

Per la seva banda, el regidor d'Esports, Txema Alonso, ha remarcat el caràcter popular i saludable d'aquesta activitat i la força del teixit associatiu de Lleida, que organitza activitats com aquesta que "potencia l'esport com a àmbit de salut en un marc cultural com el Castell de Templers".

Com en edicions anteriors, hi haurà activitats en paral·lel a la cursa per a les famílies i fills i filles dels participants, a l’esplanada de davant del Castell de Gardeny . Coincidint amb la cursa hi haurà portes obertes al Castell. La cursa disposa de web específica (www.templers.cat) on es pot consultar tota la informació i fer la inscripció, i de manera presencial també es pot fer a la seu de Turisme de Lleida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada