2 de juny 2012

MARC MÁRQUEZ FA LA POLE POSITION PER DAVANT DE POL ESPARGARÓ


El pilot lleidatà de Moto 2 ha assolit el millor temps als entrenaments del Circuit de Catalunya superant en 195 dècimes al seu màxim rival.

Imatge de Marc Márquez / CX Marc Márquez
Marc Márquez està sent aquesta temporada l’home dels entrenaments oficials. Aquest migdia, al Circuit de Catalunya,  ha sumat la seva quarta ‘pole’ (Jerez, Estoril, Le Mans i Catalunya )de les cinc que podia assolir a la categoria de Moto 2, fins al moment. A més, Márquez ha quedat per davant del seu màxim rival pel Mundial, Pol Espargaró.

Montmeló no ha sigut cap secret pel pilot cerverí. Tot i no demostrar el seu potencial als entrenaments lliures, avui, als oficials, ha tret tot el suc de la seva Suter per marcar el millor temps (1:46.187). Segon, ha quedat el pilot Granollerí Pol Espargaró (+0.195)i tancant la primera línea de la graella, el suís Thomas Luthi (+0.243).

Després de la caiguda de Márquez a França, on va cedir el lideratge del Mundial per un punt a Espargaró, el lleidatà s’ha  emportat la primera batalla en territori local. Per a la cursa, s’espera que els dos pilots lluitin per guanyar, ja que tant Marc com Pol coneixen el circuit de Montmeló a la perfecció i semblen tenir un avantatge respecte als seus rivals.   

D’altra banda, Àlex Márquez, el germà petit del Marc, ha finalitzat els entrenaments oficials de Moto 3 en una meritòria 11ena posició. Àlex, que competeix per invitació, ha marcat un temps d’1:53.140. Demà, el lleidatà intentarà fer una bona cursa per continuar agafant experiència.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada